novica 2


30/03/2016

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin sagittis viverra neque in efficitur. Cras augue neque, pharetra nec est et, ullamcorper varius tellus. Vestibulum at vestibulum erat. Nam consectetur egestas maximus. Duis bibendum ante id est dignissim vehicula. Ut fermentum dapibus nisi, ac lobortis turpis mollis eu. Cras sit amet justo tristique, vestibulum nisl non, ...

PREBERITE VEČ

Klienti që humbi 70% të shitjeve të biznesit


20/09/2015

Një klient i cili dëshironte të mbetej anonim na tregoi historinë e tij. Ai humbi 70% të shitjeve të tij të biznesit në Itali, sepse ai besoi përkthimin e tekstit të shitores së tij online përkthyesve joprofesional. Ai zbuloi pse shitjet e tij kishin qenë në rënie dhjetë muaj më vonë. Ueb-faqja është korrigjuar, teksti është rregulluar dhe lokalizuar, dhe ai ...

PREBERITE VEČ

Kampionati kadet botërorë i hendbollit


13/07/2015

Filozofia jonë - mbështet të rinjtë! Veçanërisht i mbështesim të suksesshmit, por pa u kufizuar në arritjet intelektuale, edhe pse shumica e këtyre të rinjve do të zgjedhin për të vazhduar udhëtimin e tyre në drejtim të sportit. Baza është e shkëlqyer. Bota ka nevojë për njerëz të shëndetshëm. Të tillë, rriten në një mjedis të shëndetshëm dhe ...

PREBERITE VEČ

Pse t`i ndihmojmë fëmijët?


13/05/2015

Të nderuar, , edhe njëherë duam t`ju falenderojmë për mbështetjen e programit Jumicar. Programën Jumicar e kryem me sukses së bashku me fëmijët e SHF(SHF – shkollë fillore but here in Albania we do not use that word) shkollave fillore Kamnica dhe Kobala në Mariborë. Të gjithë të pranishmit ishin shumë të kënaqur me zbatimin dhe eficencen e programit – pa ...

PREBERITE VEČ

Seminari i dytë i PSD-së i përfunduar


10/05/2015

Të premten, kemi përfunduar seminarin tonë të dytë të brendshëm, ku u bashkuam me kolegët tanë nga filialet tona dhe disa kolegë të jashtëm. Ne diskutuam publikimin e QMC sonë (Sistemi i menaxhimit të cilësisë) i cili do të rrisë më tej besueshmërinë tonë në të ardhmen. Ne shkëmbyem përvoja nga vende të ndryshme, nevojat e klientëve, ndryshimet e mundshme ...

PREBERITE VEČ

Pse duhet një tekst të lekturohet?


09/04/2015

Lekturimi ose kontrollimi final. Fotografija që ju përshëndet në hytje të Maqedonisë është një nga shumë shembujt të besimit të plotë në dizajnerë. Njerëzit do të bëjnë gabime, ajo është dëshmuar shumë herë, por ne rrallë mësojmë nga ekprerienca e të kaluarës. Nëse ju dëshironi të publikoni tekstin dhe të siguroheni që gjuha është e saktë, atëherë ...

PREBERITE VEČ
1 2

Ofertë të shpejtë FALAS

Preveri tukaj

  Hapi 1

  Zgjidhni gjuhën për përkthim

  Hapi 2

  Ngarkoni dokumentin tuaj

  Hapi 3

  Dërgoni pyetjen tuaj

  Kaj drugi pravijo o nas

  Jezik je lep in tekoče italijanski.
  Marjan Batagelj predsednik upravnega odbora, Postonjska jama