17 të punësuar dhe 650 përkthyes kujdesen për cilësi më të lartë të përkthimeve tuaja. Na kontaktoni.

PSD Slloveni, d.o.o

Zyra në Lublanë

Šmartinska cesta 130, 1000 Lublanë

T: +386 1 541 61 26
F: +386 1 541 61 27
G: +386 30 661 661

E: info@psd-group.eu,
S: officepsd.

PSD Gjermani

PSD DE GmbH
Titotstrasse 3, DE-74072 Heilbronn

T: +49 151 4574 55 66,
E: info.de@psd-group.eu,
S: psdgermany.

PSD Serbi

PSD d.o.o.

Zyra në Nish
CrveneZvezde 27, RS-18000 Nish
T: +381 18 4288 399,
G: +381 63 558 438,
E: info.rs@psd-group.eu,
Skype: psd.nis.

Zyra në Beograd

Kralja Petra 45, RS-11000 Beograd
T: +381 18 428 8399,
G: +381 63 558 499,
E: info.rs@psd-group.eu,
S: psdbgd.

PSD Maqedoni

PSD d.o.o.e.l.
Ohridska 50/18, MK-1000 Shkup
T: +389 2 609 1939,
G: +389 76 95 77 79,
E: info.mk@psd-group.eu,
S: psdmkd.

Mund të na gjeni në vendodhjet e mëposhtme:

SHBA

Florida, USA
2600 East Bay Drive, Suite 230
Largo, FL 33771
T: +1 813 321 54 14,
E: info.usa@psd-group.eu.

Britania e Madhe

London, UK
245 Blackstock Road
London
N5 1EA

T: +44 203290 57 07,
E: info.uk@psd-group.eu.

certifikat iso 17100