PËRKTHIMI I TEKSTEVE TEKNIKE DHE PROFESIONALE

Si të rritni shitjen dhe shikueshmërinë e kompanisë tuaj në tregun e madh të internetit dy miliardë? Pse është i nevojshëm përkthimi i ueb faqeve dhe aplikacioneve mobile?

Prevajanje tehničnih in strokovnih besedil

Kako povečati prodajo in prepoznavnost vašega podjetja na dve milijardi velikem spletnem trgu? Zakaj prevod spletnih strani in mobilnih aplikacij?

Ofertë të shpejtë FALAS

Kontrolloje

  Hapi 1

  Zgjidhni gjuhën për përkthim

  Hapi 2

  Ngarkoni dokumentin tuaj

  Hapi 3

  Dërgoni pyetjen tuaj

  Shërbimet tona përkthyese

  PSD kompania e përkthimeve ju ofron përkthime të cilësisë së lartë në më shumë me 73 gjuhë. Me ne do t` ju kuptojnë klientët tuaj

  PËRKTHIME PROFESIONALE

  Lexo më shumë

  PËRKTHIME GJYGJËSORE

  Lexo më shumë

  PËRKTHIME

  Lexo më shumë

  LOKALIZIM TË FAQEVE TË INTERNETIT

  Lexo më shumë

  INTERPRETIM

  Lexo më shumë

  KËSHILLIME

  Lexo më shumë

  KONTRROLLIME FINALE

  Lexo më shumë

  UDHËHEQJE TË PROJEKTEVE

  Lexo më shumë
  PAY AS YOU GO

  Teksti juaj mund të përkthehet mbrenda 24 orëve.Porosit, paguaj dhe merr përkthimin tuaj. Zgjedh PayAsYouGo opsionin nën etiketën Porosi të shpejtë FALAS. Shënoni të gjitha të dhënat, zgjedh mënyrën e pagesës,...

  Lexo më shumë
  Interpretimin simultan - kabina

  Pajisja profesionale për konferencë është e nevojshme për interpretimin simultan në evenimente, seminare dhe konferenca. Interpretuesi punon nga një kabinë me mbrojtje zëri dhe nuk ka kontakt direkt me folësit, sepse fjalimi dëgjohet me kufje.

  Lexo më shumë

  Si sigurojmë cilësi?

  Procesi i përkthimit në PSD kalon nëpër disa faza. Vetëm në këtë mënyrë ne mund të sigurojmë cilësi të lartë të përkthimeve tuaja. Vetëm kështu klientët tuaj do të jenë në gjendje t`ju kuptojnë.

  Përparësitë tona

  Njëmbëdhjetë vjet përvojë dhe përfshirje ju mundësojnë profesionalizëm dhe cilësi të lartë. PSD ju suguron cilësi 100% dhe ua kthen paratë mbrapa në rast se ju nuk jeni të kënaqur.

  Siguri dhe fleksibilitet

  Objektivi ynë është cilësia e lartë e përkthimit. Përkthimi i nënshtrohet pesë fazave:...

  Sigurimi i cilësisë së lartë
  Përkthim në 73 gjuhë

  Përkthime teknike, përkthime gjyqësore, lokalizim të ueb faqeve dhe interpretim....

  Përkthim në 73 gjuhë
  Përkthime shumë të shpejta

  PSD është një partner i besueshëm, kur ju keni nevojë urgjente për përkthim....

  Përkthime shumë të shpejta
  Partnerë Lidhës

  Grupi PSD përpiqet për të ndarë me ata që dëshirojnë të ndajnë me të tjerët...

  Partnerë Lidhës

  PSD- teknologjia

  Mjetet kujdesen për qëndrueshmëri të përkthimeve tuaja. Zhvillojmë dhe mjetet tona për të optimizuar kohën tuaj gjatë porosisë, prodhimit dhe arkivimin e projekteve tuaja.

  PSD Extranet System

  Ndiqni projektet tuaja në kohë reale në mjetet për të monitoruar situatën.

  Siguri, mbajtje e centralizuar e mbledhjes së terminologjisë për kompaninë tuaj.
  • Monitorimi i procesit të përkthimit, në kohë reale,
  • 24 orë qasje në përkthimet tuaja,
  • shënime dhe korrespondenca përmes përdorimit të thjeshtë të comm box në profilin tuaj,
  • qasje në mjete të tjera, në radhë të parë fjalori individual,
  • ngarkimi i dokumenteve më të mëdha
  • arkivim i përkthimeve.

  Internet-fjalori PSD

  Mjet inteligjent për krijimin e bazave të të dhënave të terminologjisë profesionale të sferës tuaj profesionale.

  Për pajtueshmëri të plotë dhe qëndrueshmëri të përkthimeve ju ofrojmë mundësinë e krijimit të koleksioneve terminologjike të fjalëve profesionale dhe fraza ose duke përdorur bazat e të dhënave të krijuara më parë.

  LEXICON: Ky funksion ju lejon të kërkoni fjalë apo fraza në fjalorin tuaj.
  MULTILANGUAGE: Ky funksion ju lejon të shihni fjalët ose frazat tashmë të zgjedhura për kombinime gjuhësore.
  ADD WORD: Ky funksion ju lejon të shtoni fjalë të reja në sferën tuaj profesionale. Fjalët i shton përkthyesi, revizori.
  APPROVE: Ky funksioni i lejon përkthyesit, revizorit dhe klientit për të koordinuar përkthimin dhe për të siguruar qëndrueshmërinë e tyre.

  PSD Support Center

  PSD Support Center ju mundëson të lajmëroni gabimet në fushat e veprimtarisë së grupit PSD.

  Me vetëm një klik, ju mund të na shkruani për ndonjë problem të mundshëm të hasur dhe ne do t`ju ndihmojë sa më shpejt që është e mundur.

  Faleminderit për përdorimin e Support Center.

  Na njoftoni

  Ne jemi anëtarë të shoqatave prestigjioze

  Certifikatat tona

  Çfarë thonë të tjerët për ne

  Jezik je lep in tekoče italijanski.
  Marjan Batagelj predsednik upravnega odbora, Postonjska jama