Mendoni se konsultimi në fushën e përkthimit është i panevojshëm?
Sa herë keni gabuar në buxhet dhe / ose cilësi në një projekt të caktuar përkthimi?
Klientët gjithmonë ju kuptojnë?

А dëshironi të optimizoni koston e përkthimit dhe të mbani ende cilësinë e përkthimit?

 

Në agjensinë për përkthime PSD ju ofrojmë këshilla falas, nëse bëheni klientët tanë. Do t`ju zbulojmë imtësirat prej të cilаve mund të bëni gjumë më të qetë, dhe për shkak të kësaj dhe e ardhmja juaj do të jetë më e sigurt. Nëse ju dëshironi këshilla, pavarësisht nëse ju përktheni tekstin tuaj tek ne, na kontaktoni dhe ne do të biem dakord se si mund t`ju ndihmojmë.

Unë jam i bindur se tani unë mund të punësoj pesë herë më shumë këshilltarë se sa kisha në atë kohë 15 vjet më parë, kur unë vendosa të hap firmën.

Ejani për këshilla përpara se të vendosni për të kryer projektin.

Dragan Shibanc, drejtor i PSD-së

Këshillat falas mund t`i shihni këtu.

certifikat iso 17100