Informacione personale

  Emri dhe Mbiemri*

  Adresa*

  Posta*

  Shteti*

  E-mail*

  Telefoni*

  Prevajalske kompetence in znanja

  Zgjedh
  ShitësRevizorëPërkthyesUdhëheqës projekti

  Shkollimi

  Ekperienca

  Kombinimet gjuhësore

  1.

  2.

  3.

  Bashkangjitjet

  CV*

  Diploma