Колку пати при определен преведувачки проект сте погрешиле во буџетот и/или во квалитетот?

Дали странките ги купуваат вашите производи бидејќи ги разбираат?

Сакате ли да ги оптимизирате трошоците за преведување, а сепак да го задржите квалитетот на преводот?

 

Совет пред почетокот на преведувачкиот проект ќе ви ги намали грижите.

Во преведувачката агенција ПСД ви нудиме и бесплатни совети. Ќе ви откриеме детали поради кои ќе може помирно да спиете, а поради кои и вашата иднина ќе биде посигурна. Доколку сакате совет, иако сè уште не сте одлучиле за нарачка на преводот, јавете ни се и ќе се договориме како можеме да ви помогнеме.

 

Кога би можел да се вратам 15 години назад во времето, кога се одлучував за отворање на фирмата, уверен сум дека би најмил барем пет пати повеќе советувачи, од оние што ги имав во тоа време.

 

Советот е најевтин начин до вистинското решение.

 

Драган Шибанц, директор на ПСД

 

Бесплатните совети може да ги видите тука.

certifikat iso 17100