NE JEMI PSD

Kompania PSD gjendet në Slloveni, Serbi, Gjermani dhe Maqedoni. Me më shumë se 650 përkthyes përkthejmë në më shumë se 73 gjuhë.

Ne jemi kompania e parë përkthimi në Slloveni, e cila në vitin 2010 ka marrë “standardin e parë evropian për përkthim” EN 15038, të miratuar nga BE-ja në vitin 2006. Në kompani ne i kushtojmë vëmendje të madhe cilësisë, prandaj për çdo përkthim angazhojmë dhe revizorë. Në procesin e përkthimit përfshijmë edhe kontrollues të dytë – revizorë, të tretë –redaktorë dhe kontrollues të fundit – lektorë. Në kompaninë PSD ka trembëdhjetë të punësuar me orarë të plotë, tre të punësuar me orarë të pjesshëm, përfaqësues të huaj dhe më shumë se 650 nënkontraktorët në mbarë botën, nga të cilat rreth 50 në ditë bashkëpunojnë me PSD (përkthyes, revizorë, lektorë dhe bashkëpunëtor)
PSD bashkon të punësuarit të cilët janë energjik, të mbushur me entuziazëm, respekt dhe dëshirë për njohuri, ekspertizë dhe cilësi të shërbimeve. Të gjitha kompanitë e grupit ndajnë të njëjtin vizion dhe të njejtat synime – cilësi të lartë të përkthimeve, e cila është arsyeja për kënaqësinë tuaj dhe tanë, ruajtja e standardeve etike dhe respekt të shëndoshë për mjedisin.

Ju dëshironi që të na bashkoheni?

Dragan Šibanc

Dragan Šibanc

Ustanovitelj in direktor

Kristina Kantar

Kristina Kantar

Vodja pisarne

Marija Blatnik

Marija Blatnik

Prevajalka (In-house)

Alenka Korošec

Alenka Korošec

Vodja projektov

Damjan Perme

Damjan Perme

Vodja projektov

Magdalena Simonovska

Magdalena Simonovska

Prevajalka (In-house)

Tina Ljubić

Tina Ljubić

Administrator

Manuela Ketiš

Manuela Ketiš

Prevajalka, Vodja projektov

certifikat iso 17100

Hitra BREZPLAČNA PONUDBA

Preveri tukaj
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kaj drugi pravijo o nas

Jezik je lep in tekoče italijanski.
Marjan Batagelj predsednik upravnega odbora, Postonjska jama