Zonat kohore dhe orari i punës së zyrës sonë:

(GMT +1) Ljubljana, Maribor, Heilbronn (EU current time):

(GMT +1) Skopje, Beograd (EEC current time):

(GMT +6) Bangladesh (Asia current time):

Gjendemi në  Orce Nikolov 75/1 në Shkup.

Pëkthejmë tekste profesionale në të gjitha gjuhët evropiane dhe botërore!

x

x

SHKUP

Orce Nikolov 75/1
MK – Shkup
Maqedonia
Telefon: +386 1 541 61 26
Gsm: +386 30 661 669
Faks: +386 1 541 61 27
E-pošta:  info@psd-group.eu
Skype: officepsd

Ofertë të shpejtë FALAS

Preveri tukaj

  Hapi 1

  Zgjidhni gjuhën për përkthim

  Hapi 2

  Ngarkoni dokumentin tuaj

  Hapi 3

  Dërgoni pyetjen tuaj

  Kaj drugi pravijo o nas

  Jezik je lep in tekoče italijanski.
  Marjan Batagelj predsednik upravnega odbora, Postonjska jama