Преведување на стручни текстови

Како да ја зголемите продажбата и претпознатливоста на вашето претпријатие на две милијарди големиот дигитален пазар? Зошто ви е потребен превод на веб-страни и мобилни апликации?

Преведување на стручни текстови

Како да ја зголемите продажбата и претпознатливоста на вашето претпријатие на две милијарди големиот дигитален пазар? Зошто ви е потребен превод на веб-страни и мобилни апликации?

Брза БЕСПЛАТНА ПОНУДА

Провери тука

  Чекор 1

  Изберете јазик за превод

  Чекор 2

  Прикачете го вашиот документ

  Чекор 3

  Испратете барање

  Нашите преведувачки услуги

  ПСД преведувачкото друштво ви нуди високо квалитетни преводи во повеќе од 73 јазици. Со нас сите клиенти ќе ве разберат.

  Стручни преводи

  Прочитај повеќе

  Судски преводи

  Прочитај повеќе

  Пишани преводи

  Прочитај повеќе

  Локализација на веб-страни

  Прочитај повеќе

  Толкување

  Прочитај повеќе

  Советување

  Прочитај повеќе

  Крајни прегледи

  Прочитај повеќе

  Проектно водење

  Прочитај повеќе
  PAY AS YOU GO

  Вашиот превод можете да го добиете за 24 часа.Во Брза бесплатна понуда изберете- PayAsYouGo. Внесете ги сите потребни податоци, изберете начин на плаќање, завршете ја нарачката до крај и очекувајте го вашиот превод....

  Прочитај повеќе
  Симултано толкување - Кабини

  Доколку ви треба симултано толкување на настани, семинари или конференции, потребна е стручна конференциска опрема, која можеме да ја обезбeдиме и ние. Притоа толкувачот нема директен контакт со говорникот...

  Прочитај повеќе

  Како гарантираме квалитет?

  Процесот на преведување во ПСД поминува низ 5 фази. Само на овој начин можеме да ви гарантираме висок квалитет на вашите текстови. Само така Вашите клиенти ќе ве разберат.

  Наши предности

  Дванаесет години искуство и инволвираност во преведувачкиот процес ви гарантира професионалност и висок квалитет. Во ПСД се надеваме дека ќе ви понудиме 100% квалитет и враќање на парите во случај на незадоволство.

  Безбедност и флексибилност

  За сите оние, на кои особено им е важна сигурноста, односно одливот на информации, тука е нашиот професионален тим на вработени и модерната информатичка технологија.

  Безбедност и флексибилност
  Преведуваме во 73 јазици

  Стручни преводи, судски преводи, преводи на веб-страни и толкувања. Тим од повеќе од 550 преведувачи ни помага во преведување на повеќе од 73 јазици.

  Преведувачки услуги
  Навистина брзи преводи

  ПСД е Вашиот партнер од доверба кога Ви е потребен навистина брз превод. Свесни сме дека Ви се брза и затоа ќе направиме сè, за да ги задоволиме вашите потреби.

  Брзи преводи
  Поврзуваме партнери

  ПСД Групацијата секогаш се стреми кон тоа да подели со сите, а најмногу со оние, кои сакаат да поделат со другите. Ова е единствена можност за сите.

  Ги поврзуваме партнерите

  ПСД Технологија

  Алатките се грижат за консистентност на вашите преводи. Истотака и развивме и сопствени алатки со кои го оптимизираме вашето време при нарачка, изведба и архивирање на вашите проекти.

  PSD Extranet System

  Следете ги вашите проекти во реално време со алатките за следење на состојбата.

  Со технологијата ПСД Екстранет можете да ги пренесете сите ваши проекти во електронска форма во само неколку минути. Ќе добиете подетална оцена на трошоците. Состојбата на проектот можете да ја следите во реално време, 24/7, од било која локација во светот.

  Безбедно, централизирано водење на терминолошка збирка за вашата компанија.

  ПСД Екстранет Системот со модулот интернет речник на овластените корисници им овозможува упис, одобрување и делење на терминологијата која е типична за вашата стручна област.

  Сите алатки кои ви се потребни за ефикасно следење на проектите.

  ПСД Екстранет е бесплатен за сите клиенти на преведувачката агенција ПСД.
  Употребата и почетокот се едноставни и бесплатни!

  PSD WEB Dictionary

  Интелигентна алатка за креирање на база на стручна терминологија од вашата област.

  За целосно усогласување, конзистентност на преводите кои ги нудиме на нашите нарачатели им нудиме можност за обликување на терминолошка збирка на стручни зборови и фрази или користење на претходно креирана база. Овие бази на податоци содржат посебни технички и специфични зборови и фрази, кои се употребуваат во вашето претпријатие и дејност.

  Интернет речникот е на располагање на сите наши клиенти кои го користат ПСД Екстранет Системот.

  • LEXICON: Функцијата ви овозможува барање на зборови или фрази во вашиот речник.
  • MULTI LANGUAGE: Функцијата ви овозможува преглед на зборови или фрази во повеќе избрани јазични комбинации.
  • ADD WORD: Функцијата ви овозможува додавање на нови зборови од вашата стручна област. Зборовите ги додава преведувачот, ревизорот.
  • APPROVE: Функцијата ви озможува преведувачот, ревизорот и нарачателот да го усогласат преводот и обезбедат конзистентност на истиот.

  PSD Support Center

  PSD Support Center ви овозможува пријава на грешки на подрачјата на работењето на групацијата ПСД.

  Со едноставен клик можете да ни напишете со какви евентуални проблеми се среќавате и ќе ви помогнеме што е можно најбрзо.

  Ви благодариме што го користите нашиот Support Center.

  Запознајте нè

  Членови сме на угледни здруженија

  Наши сертификати

  Што другите кажуваат за нас

  Jezik je lep in tekoče italijanski.
  Marjan Batagelj predsednik upravnega odbora, Postonjska jama