Временски зони и работна покриеност на нашите канцеларии:

(GMT +1) Ljubljana, Maribor, Heilbronn (EU current time):

(GMT +1) Skopje, Beograd (EEC current time):

(GMT +6) Bangladesh (Asia current time):

Можете да нè најдете во Скопје на улица Охридска 50/18

Можеме да  ги преведеме вашите текстови на сите европски и светски јазици!

Контакт број:

x

Скопје

Охридска 50/18
Скопје

Telefon: +389 2 511 5304
Gsm: +389 76 957 779
+389 76 502 848
Faks: +389 2 511 5304
E-pošta:  info.mk@psd-group.eu
Skype: psdmkd

Брза БЕСПЛАТНА ПОНУДА

Провери тука

  Чекор 1

  Изберете јазик за превод

  Чекор 2

  Прикачете го вашиот документ

  Чекор 3

  Испратете барање

  Што другите кажуваат за нас

  Jezik je lep in tekoče italijanski.
  Marjan Batagelj predsednik upravnega odbora, Postonjska jama