VODIČ ZA NAROČILO STORITEV PSD

Plačajte sodni ali navadni prevod

kar prek spletne strani. Zakaj bi izgubljali čas z obiskom prevajalskega podjetja? Fizični prevzem sodno overjenega prevoda pri sodnem tolmaču ni več nujen. Prevod enostavno plačate prek naše spletne strani, nato pa vam ga pošljemo s priporočeno pošiljko ali po navadni pošti. Sodne prevode naročajte in plačujte prek spleta, pri čemer je treba določene izvirnike še vedno poslati po pošti ali jih dostaviti osebno, saj se ti dokumenti zvežejo s prevodom. PSD vam bo nato sodni prevod poslal po pošti skupaj z računom za opravljeno storitev.

V preteklosti

so naše stranke izgubljale svoj dragoceni čas z obiskom naše pisarne, kar nas je spodbudilo, da optimiziramo čas z enostavnimi storitvami nakupa prevoda prek spleta. V zadnjem letu se je storitev izkazala za uspešno in vse več strank naroča in plačuje prek spleta. Veseli nas, da lahko v Sloveniji ponudimo tovrstno storitev, saj s tem prispevamo k razvoju brezstičnega prevzema listin. Pokličite naše prijazne projektne vodje, ki vam bodo pomagali naročiti in plačati prevod v treh korakih.

Naročilo in plačilo

sta zelo enostavna, saj po kliku na »imam dogovorjen znesek s PSD« vpišete znesek, ki je bil dogovorjen s projektno vodjo po e-pošti in nato plačate prevod. Takoj po prejemu plačila dobimo obvestilo o vašem plačilu in se lotimo prevajanja, nato pa vam prevod pošljemo po e-pošti ali po navadni pošti oziroma s priporočeno pošiljko.

V času covid-19 smo storitev posodobili,

saj želimo stranke spodbuditi k spletnemu nakupu prevoda v čim večjem številu. Naročilo, izdelava in prevzem prevoda so tako varni in brez fizičnih stikov.

V 15 letih obstoja smo se naučili marsikaj. Naši standardi kakovosti ISO 17100 in ISO 9001 kažejo na resnost poslovanja in upoštevanje natančno določenih in standardiziranih korakov v procesih.

Hvala, ker zaupate spletnim storitvam prevajalskega podjetja PSD.

PSD d.o.o.:
Bonitetna odličnost AAA!

Banner-3

PSD d.o.o. po analizah za leto 2018 spada med najboljše poslovne subjekte v Sloveniji ter se tako uvršča v visok razred AAA.

Kaj drugi pravijo o nas:

“HVALA ZA PREVODE POPOLDNE”.
Zahvaljujem se vam in vašima prevajalcema za posredovanje prevodov na e-naslov oblikovalca v popoldanskih urah.”
– Tomaž Kocjan, DARS

“ZELO SPOŠTUJEM KOREKTNOST”.
Zaupanje je del posla in s takimi potezami, kot je spodnje e-sporočilo, prav gotovo gradite naše zaupanje. Zelo spoštujem korektnost ravnanja vašega podjetja in vas osebno.
– Mojca Slana, LEK – član skupine SANDOZ

“JEZIK JE LEP IN TEKOČE ITALIJANSKI”
– Marjan Batagelj, predsednik upravnega odbora, POSTONJSKA JAMA

Želite nas kontaktirati?

Naši strokovni svetovalci so vam na voljo prek emaila ali brezplačnega telefona, vsak delovni dan med 8h in 16h.
Brezplačna telefonska številka: 080 24 24
Email naslov: info@psd-group.eu

Certifikati in standardi:

Svetovni prevajalski certifikat ISO 17100

17100 certifikat web 256 x121

Sistem vodenja kakovosti ISO 9001

ISO 9001 web 256 x 119